Schobert Norbi az Update-boltok bezárásáról: Logisztikai átállás van, semmi gond nincsen

2022. december 14. – 21:45

Másolás

Vágólapra másolva

Megszólalt Schobert Norbert az Update-bolthálózatot érintő helyzetről. A nevével fémjelzett üzletek közül egyre több húzta le a rolót az elmúlt napokban, de Schobert szerint nincs ok az aggodalomra:

„Csak logisztikai átállás van! Semmi más nincs a cég életében. Jövő héten el fogok mindent mondani. Itt egy logisztikai átállás van, semmi gond nincsen. Nem csak Update, nagyon sok bolt bezárt Magyarországon, sajnos”

– nyilatkozta a Fókusznak.

Kedden írtunk arról, hogy az Update-üzlethálózat több tagja bezárt, illetve hogy a norbi.hu oldalon lévő webshop is szünetel technikai okokra és költözésre hivatkozva. A még nyitva tartó üzletekben mindenhol azt mondták kérdésünkre, hogy az elmúlt napokban, hetekben ellátási gondok adódtak, és nem érik el azokat az embereket, akik választ tudnának adni a fennakadások okaira.

Schobert múlt péntekre „sürgősségi partnertalálkozót” hívott össze a Norbi Update Zrt. franchise-partnereinek, miután a hírek szerint a cég bolthálózatai az ellehetetlenülés határára sodródtak. A 24.hu szerint ezen a találkozón Schobert bejelentette: „az egészségi állapotában bekövetkezett változások” hatására a Norbi Update Zrt. operatív működésébe szakmai és pénzügyi partnert von be.

Schobert Norbertet és a cégét többször is kerestük, telefonáltunk és küldtünk üzenetet is nekik, de egyelőre nem reagáltak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!