Kisétált első polgármesterként adott interjújáról Kammerer Zoltán

2023. május 28. – 22:24

Másolás

Vágólapra másolva

Göd frissen megválasztott polgármestere, Kammerer Zoltán felállt és otthagyta az ATV stábját, amiért az akkumulátorgyárhoz való hozzáállásáról faggatták – derül ki a Heti Napló Facebook-bejegyzéséből.

Az ATV közzétette az interjú vágatlan verzióját, amiben Balogh Judit kérdezi a függetlenként induló Kammerert a Fideszhez fűződő szoros viszonyáról. Ezután a beszélgetés áttért a gödi akkumulátorgyár kérdésére, és Balogh arról kérdezte Kammerert, hogy hogyan áll hozzá a gyárhoz.

Kammerer eleinte válaszolt a kérdésekre, és arról beszélt, hogy mivel a gyár már megépült és működik, ezért ha betartanak minden szabályt, akkor együtt lehet velük működni. Balogh ekkor emlékeztette a polgármestert, hogy a gyárról bebizonyosodott, hogy nem tartja be a szabályzásokat, és betemették a vízminőség monitorozására való kutakat. „Saját monitoring kútjaink lesznek” – mondta Kammerer.

Balogh ezután több kérdést is feltett azzal kapcsolatban, hogy Kammerer akkumulátorgyár-párti inkább, vagy sem. A polgármester erre elismételte azt, amit korábban, hogy „a gyár itt van és nem jönni fog”, magát pedig semlegesnek vallotta. Amikor Balogh rákérdezett, hogy valóban semlegesnek lehet-e maradni, Kammerer egyszerűen felállt, és elkezdte leszedni magáról a mikroportot.

„Na jó, tényleg hagyjuk már, figyelj, tudom, hogy miről van szó…”

Ezután Kammerer egyszerűen kisétált a teremből.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!