Büntetőeljárás indult a Borkai Zsolt adriai orgiájában részt vevő egyik nő ellen

2023. május 9. – 06:46

Másolás

Vágólapra másolva

Újabb büntetőeljárás indult Borkai Zsolt volt győri polgármester és barátai adriai szexpartijának ügyében: az orgiában részt vevő egyik nőt nemrég kerítéssel gyanúsították meg – írja a 24.hu.

Április közepén a Veszprémi Járásbíróságon kezdődött meg az „ördög ügyvédje” per tárgyalása. Az ügyészség a Demokratikus Koalíció szombathelyi politikusát, Czeglédy Csabát vádolta meg a Borkaiékról 2018 májusában készült felvételek nyilvánosságra hozásával, de Czeglédy állítja, hogy nem ő állt a 2019-es önkormányzati választás előtt megjelent blog mögött.

Veszprémben az első tárgyalási napon kiderült, hogy újabb büntetőeljárás indult az ügyben: az egyik beidézett tanút nemrég négyrendbeli kerítéssel gyanúsították meg. A nő a rendőrök szerint a közvetítő, H. Zoltán útmutatását követve a saját autójával vitt az Adriára négy lányt. A nyomozók szerint mind az öten üzletszerű szexre készültek, amikor vállalták az utat. Az eljárás alá vont nő nem azonos a botrány miatt elhíresült ikerpár tagjaival, de maga is ott volt a jachton, és részt vett az orgián. A rendőrség szerint ő vette át a lányok beszervezéséért és a munkájukért kialkudott pénzt.

A büntető törvénykönyv szerint aki haszonszerzés céljából valakit szexuális cselekmény végzésére másnak megszerez, három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, üzletszerű kerítés esetén pedig kettőtől nyolc évig terjedő lehet a szabadságvesztés.

A Fővárosi Főügyészség a 24.hu megkeresésére annyit árult el, hogy ennek az ügynek két gyanúsítottja van.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!