Államtitkár a Momentum elnökének: Ahelyett, hogy kapálnál, baszd meg!

2023. március 29. – 11:25

Másolás

Vágólapra másolva

Fónagy Jánosnak nem tűnt fel, hogy kordon van a Karmelita körül, legalábbis ezt mondta a fideszes képviselő a Telex tudósítójának a helyszínről távozóban. Nem sokkal később odament hozzá Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke és ajándékba akarta adni neki azt a táblát, amin a képviselők követelései szerepelnek és ami miatt elbontották az Orbán Viktor hivatala előtti kordont.

„Tele van a tököm” – mondta először Fónagy János, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára, majd amikor észrevette Gelencsért, széles mosollyal köszönt neki, és a hogylétéről érdeklődött.

„Ahelyett, hogy kapálnál, baszd meg” – mondta a fideszes képviselő a momentumosnak. A jelenetről készült videónkat itt nézheti meg:

Ahogy arról a Telexen részletesen beszámoltunk, a Momentum képviselői és Hadházy Ákos független parlamenti képviselő szerda reggel elbontották a Karmelita előtti, másfél éve felállított kordont, azt mondták azért, mert szerintük az a kormányzati propaganda gépezet és a sajtószabadság csorbításának szimbóluma. A Telex munkatársa ott volt a helyszínen, bejelentkezését itt tudja megnézni.

A kordonbontás miatt a rendőrség gyülekezési joggal visszaélés miatt feljelentést tesz Hadházy Ákos független képviselő ellen, aki a Telexnek azt mondta, ezért lemond a mentelmi jogáról.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!