Két év alatt (majdnem) a csúcsra: 904 ezer látogató a Telexen

2022. október 5. – 13:41

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Alig pár napja volt a Telex indulásának második évfordulója, és kedden minden idők második legolvasottabb napja volt nálunk (904 000 egyedi látogató), és az egész magyar internet második legolvasottabb oldala a Telex volt (az applikációt is beleszámítva). Ennél is durvább adat, hogy a 18–55 éves korcsoportban a Telexet olvasták a legtöbben tegnap.

Az öt leglátogatottabb hazai weboldal egyedi látogatószáma (website és applikáció együtt) 2022. október 4-én – Forrás: Gemius Audience (2022.10.04., Brand node)
Az öt leglátogatottabb hazai weboldal egyedi látogatószáma (website és applikáció együtt) 2022. október 4-én – Forrás: Gemius Audience (2022.10.04., Brand node)

Két éve, az indulásunkkor az volt az egyik álmunk, hogy a legnagyobbak leszünk. A keddi adatok szépen megmutatják, hogy ezen az úton járunk, jó irányba megyünk, és a célunk továbbra is az, hogy mi legyünk a hírfogyasztók első számú forrása.

Ehhez persze kellenek az olvasók és kellenek a támogatók. A Telex nem előfizetős, minden cikkünk elérhető mindenkinek, köszönhetően a támogatásoknak.

Ahhoz, hogy mi lehessünk a legnagyobb, mindenkitől független, szabad, továbbra is megbízható, kíváncsi és korrekt híroldal, folyamatos támogatásra van szükségünk. Hiszünk abban, hogy az országnak szüksége van egy olyan szabad hírforrásra, ami nem függ befektetőktől, politikai erőktől, ahol szigorú alapelv a megbízhatóság és a hitelesség. A Telex ilyen oldal, és minél nagyobbak vagyunk, annál több ember tájékozódhat magabiztosan az ország és a világ történéseiről.

Ahhoz, hogy például a mostani tanár- és diáktüntetésekhez hasonló társadalmi problémákat alaposan feldolgozzunk és széles tömegekhez eljuttassunk, már csak azért is nagy szükség van, mert a kormánypropaganda ezt elhallgatja vagy eldugja.

Ebben a cikkünkben bemutatjuk, hogy mi kerül a Telexben egy perc 2400 forintba, itt megnézheti mindenki alaposabban, hogy mire fordítjuk a bevételeinket, itt pedig mindenki támogathatja a munkánkat.

Köszönjük, hogy minket olvastok, köszönjük, ha tudtok támogatni is minket!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!