Eljegyezték a terézvárosi házomlásban megsérült táncművészt

2022. szeptember 19. – 12:24

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Sétáltunk, amikor egy nagy robajra lettünk figyelmesek a kordonok mellett. Először azt hittük, hogy az építkezésen történik valami, de amikor felnéztünk, láttuk, hogy szakad le egy egész emelet. Elkezdtünk kézen fogva szaladni, de sajnos a párom, Niki a törmelék alá került” – ezt nyilatkozta a Blikknek a 2022 júniusában történt terézvárosi házomlás után Babácsi Benjámin, a Budapesti Operettszínház táncművésze arról, hogyan került párja, a szintén táncművész Tóth Nikolett a romok alá. A fiatal nő súlyos gerinc-, koponya- és belső sérüléseket szenvedett, megműtötték, és már az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben gyógyul.

Babácsi Benjámin a történtek óta is kitartott mellette, és amint arról vasárnap a Budapesti Operettszínház Facebook-oldalán beszámoltak, szeptember 17-én, szombaton el is jegyezték egymást. „Babácsi Beni a szülők- és a szűk baráti kör társaságában megkérte Niki kezét. Az eseményhez az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet biztosított meghitt, szakrális helyszínt. Az eljegyzésre a fiatalok meghívták a Budapesti Operettszínház főigazgatóját, Kiss-B. Atillát, aki örömmel tett eleget a meghívásnak. Szeretettel gratulálunk a jegyeseknek, és mielőbbi teljes felépülést kívánunk az ifjú menyasszonynak” – írták.

Nyár elején leomlott és az utcára zuhant az átalakítás alatt álló Jókai utca 1. szám alatti ház párkányfala, a balesetben négyen megsérültek, hárman könnyebben, az Operettszínház táncművésze viszont életveszélyesen. A leomló törmeléktől több parkoló jármű összetört. A VI. kerületi rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, és külön nyomozócsoportot hozott létre az esethez kapcsolódóan.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!