Hároméves kislány ragadt az autóban a tűző napon Óbudán

2022. augusztus 5. – 08:53

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy hároméves kislány az autóban ragadt a tűző napon csütörtökön Óbudán. A III. kerületi rendőrök gyorsan közbeavatkoztak, és kiszabadították a lányt a kocsiból – írja a police.hu.

A III. Kerületi Rendőrkapitányság járőreit augusztus 4-én, 16 óra 10 perc körül egy kisgyerekhez riasztották, akihez az anyukája kért segítséget, mivel lánya az autóban ragadt a tűző napon.

Szirmai Alexandra rendőr őrmester és Varga Ferenc rendőr törzsőrmester a helyszínre siettek, majd miután meggyőződtek arról, hogy a kislány jól van, betörték a vezető oldali ablaküveget. Ezután kinyitották a kocsit, és a hároméves kislányt épségben átadták a megrémült anyukájának.​

Június végén egy hét hónapos csecsemőt zártak be véletlenül egy felforrósodó autóba Kiskunhalason. Az ajtókat a kiérkező rendőrök sem tudták kinyitni, ezért tonfával beütötték a bal hátsó üveget, így hozzáfértek az ülésen lévő táskához, amiben a kulcs volt. Ezután már sima ügy volt kinyitni az autót. A kisfiú összesen 3-5 percet volt egyedül a kocsiban.

Magyarországon június elején halt meg egy négyéves kislány, akit nyolc órára egy kisbuszban felejtettek. Az esettel összefüggésben ebben a cikkünkben részletesen írtunk arról, hogyan fordulhat elő, hogy egy szülő ott felejti a gyermekét az autóban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!