Megműtötték a Jókai utcai házomlásban megsérült táncművész gerincét

2022. július 3. – 09:44

Megműtötték a Jókai utcai házomlásban megsérült táncművész gerincét
Fotó: Huszti István / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

Sikeresen megműtötték a terézvárosi házomlás során súlyosan megsérült táncművész gerincét, adott ki tájékoztatást szombat este a Budapesti Operettszínház. A közlemény szerint a fiatal művész szervezete „reménykeltően jól reagált a műtéti beavatkozásra, életfunkciói kedvezőek”.

A táncművész akkor sérült meg, amikor hétfő délelőtt leomlott és az utcára zuhant az átalakítás alatt álló Jókai utca 1. szám alatti ház párkányfala, a balesetben négyen megsérültek, hárman könnyebben, az Operettszínház táncművésze viszont életveszélyesen. A leomló törmeléktől több parkoló jármű összetört.

A színház csütörtökön jelezte, hogy súlyos koponya- és gerincsérülést szenvedett fiatal táncművészünket már nem tartják mesterséges altatásban, állapota stabil, folyamatosan javul. Akkor jelezték azt is, hogy hamarosan újra megműtik a gerincsérülése miatt.

Az Operettszínház a főigazgató kérésére imaláncot indított a Mária Rádióban, amelynek során minden nap a hallgatókkal együtt imádkoznak balerinájuk gyógyulásáéért.

A VI. kerületi rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, és külön nyomozócsoportot hozott létre az esethez kapcsolódóan.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!