Fejlődik a Telex – itt a márciusi Telexhíradó

2022. április 1. – 14:32

frissítve

Fejlődik a Telex – itt a márciusi Telexhíradó

Másolás

Vágólapra másolva

Minden hónap végén beszámolunk arról, hogy miket csináltunk a támogatásoknak is köszönhetően.

Kedves Olvasóink, Támogatóink!

A Telex jelentős részben olvasók támogatásából él. Rengeteg nagyszerű, az ország tájékoztatása szempontjából kulcsfontosságú dolgot azért tudunk megtenni, mert támogattok minket.

Köszönjük!!!

A létezésünk alapfeltétele, hogy a támogatásokat rendszeresen kapjuk, ezért arra kérünk: ha teheted, támogass minket minden hónapban, és ha fontosnak tartod a munkánkat, kérd meg erre ismerőseidet is!

Alább az elmúlt hónap legfontosabb történései, amelyeket kiemelten kezeltünk, vagy amelyek velünk történtek, és amikről nektek is szeretnénk beszámolni:

  • Elindult a Transtelex! Erdélyben (is) nagy bajban van a szabad sajtó, a helyi média nagy részét a politika befolyásolja, ennek lett az egyik áldozata a Transindex is, amelynek a munkatársai nemrég felmondtak, hogy utána közösen belefogjunk a Telex eddigi legnagyobb vállalkozásába, ez lett a Transtelex. Olvassátok, és ha tehetitek, támogassátok is, mert a magyar belpolitikát is befolyásoló, szabad erdélyi nyilvánosság nagyon fontos, és tőletek is függ, mit olvasnak Erdélyben!
  • Ezerrel dübörög a választási mellékletünk. Dull Szabolcs főszerkesztő minden szombaton 5 pontban foglalta/foglalja össze a heti eseményeket. Ezeket – a feliratkozóknak – hírlevélben is kiküldtük, majd valamivel később a Telexen is megjelentek.
  • Megjelent a választási tippjátékunk, itt mindenki megtippelheti és posztolhatja is a vasárnapi végeredményt.
  • Választási térképen böngészhetitek a jelölteket, itt lesznek majd vasárnap este az eredmények is.
  • A kampányban már volt két élő műsorunk, és lesz ilyen vasárnap és hétfőn, a választás másnapján is. Nem kell a tévét bekapcsolni, elég a Telexet követni, olvasni, nézni, és mindent megtudtok az eredményekről. Legyetek velünk vasárnap este, kövessétek nálunk az eredményeket!
  • Folyamatosan, gyakorlatilag éjjel-nappal tudósítunk az Ukrajnában zajló háborúról. A háború kitörése után márciusban is volt olyan, hogy egyszerre hat munkatársunk volt különböző helyszíneken Ukrajnában, jelenleg Földes András kollégánk van kint. Az összes, háborúval kapcsolatos hírünket itt találjátok. Ilyeneket szinte biztos, hogy nem tudnánk a támogatásotok nélkül csinálni.

A Telex főként olvasói támogatásokból él, azaz csak tőled függ. Ha teheted, támogasd rendszeresen a munkánkat.

Köszönjük!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!