Századvég: A Fidesz támogatottsága 49, az ellenzéki összefogásé 44 százalékon áll

2022. március 31. – 15:34

Másolás

Vágólapra másolva

A választási részvételüket biztosra vagy valószínűre ígérők körében a Fidesz-KDNP 49 százalékon áll, az ellenzéki összefogás támogatottsága 44 százalék – közölte a kormányközeli Századvég csütörtökön az MTI-vel legfrissebb közvélemény-kutatása alapján.

A Századvég szerint megállapítható, hogy a Fidesz-KDNP stabilan őrzi pozícióját a pártok versenyében a – vasárnap esedékes – országgyűlési választás közeledtével is.

Április 3-án 12 órától több élő műsorban elemezzük a részvételi adatokat és követjük az eredményeket. Minden fontos helyszínen ott leszünk, a stúdióba pedig számos vendég érkezik majd hozzánk. A műsorokról további információt a Facebook-eseményben találnak.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt és a Mi Hazánk Mozgalom is 3 százalékos támogatottságot mutat, a Megoldás Mozgalom és a Normális Élet Pártja szavazóinak aránya összesen 1 százalék – mérte a Századvég, amelynek friss kutatása ezer ember megkérdezésével készült.

A Medián 128-71 arányban biztosnak látja a Fidesz győzelmét, a Závecz Research szerint a Fidesz–KDNP 41, az Egységben Magyarországért 39 százalékon állt egy héttel a választás előtt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!