Képviselőjelölt lett Gattyán pártjában VV Tommyboy

2022. február 01. – 11:42

Másolás

Vágólapra másolva

Elsiettük reggel az év igazolása címet, amikor megírtuk, hogy Gattyán pártjában, a Megoldás Mozgalomban indul a választásokon Détári Lajos világválogatott futballista, de mentségünkre legyen mondva, nem gondoltuk, hogy húzhat Gattyán még ennél is nagyobbat.

Pedig de, mert ahogy azt 444.hu kiszúrta, hogy a Való világ harmadik szériájából ismert VV Tommyboy, polgári nevén Könyves Tamás is csatlakozik Gattyán pártjához, amit Tommyboy jelentett be Facebookon még a hétvégén.

„Igen Területi képviselő jelölt lettem.(hogy melyik vàlasztási körzet azt hamarosan) Sokat tanultam ideáig,de tudom mégtöbbet kell! Alázatos vagyok de ha kell tudok mégalázatosabb lenni! Figyelmes vagyok,de kérlek ha valamit nem veszek észre jelezzétek(közösen megoldjuk) Az én erényem a hatalmas csalàdom akiktől a legtöbb tapasztalatot s szeretetet kaptam mely felkészített szinte mindenre. Tisztelettel köszönöm hogy a Megoldás Mozgalom csapat tagja lehetek,ahol az országunk legokosabb szívszakemberei vannak és átadják a tudàsukat keressetek bátran mert mindig van megoldàs)”

– írta Könyves Tamás, aki a bejelentésben kacsintós, szív, imádkozó, glóriás fej és magyar zászló emojikat is elrejtett.

A jelenlegi állás szerint semmit nem szeretnék csinálni a Fidesszel” – mondta a Telexnek adott interjújában Magyarország egyik leggazdagabb embere, aki először az ellenzéki tömörüléssel törekedett volna partnerségre, de ma már azt mondja: ez lezárt ügy, nincs miről tárgyalni. Gattyán György szerint semmiféle szerepe nem volt a Fidesznek a magyar politikai életbe történt bejelentkezésében, és nincs is semmilyen kapcsolata a NER-rel. A Válasz Online ugyanakkor a múlt héten hét pontban szedte össze Gattyánék NER-es kötődéseit. Gattyán Györggyel készült interjúnkért kattintson!

Kövess minket Facebookon is!