Schanda a Jobbik képviselőjének: Jakab bujkálása után ön is rájött, hogy ideje lenne dolgozni

2021. november 29. – 15:45

Másolás

Vágólapra másolva

Egyre rosszabb állapotban van a 10-es főút, és nap mint nap nagy a dugó Budapest és Esztergom között. A Jobbik képviselője, Nunkovics Tibor az M10-es autóút építése miatt fordult Palkovics Lászlóhoz, az ITM miniszteréhez. „Hajlandóak-e megépíteni az M100-assal együtt az M0-s északi szakaszát és az M10-es autóutat?” – tette fel a kérdést.

Az ITM minisztere helyett Schanda Tamás válaszolt, aki azzal kezdte, hogy Jobbik erkölcsi mélysége és Jakab bujkálása után Nunkovics is rájött, hogy ideje lenne végre dolgozni. Az előválasztásról is beszélt az államtitkár, Komárom-Esztergom megye 2. választókerületében Nunkovics Tibor egyedüli jelölt volt, így jövőre ő indulhat ebben a körzetben a Fidesz jelöltjével szemben. „Egyedül indulni és nyerni, ahogy történt az ön esetében is, nem kell nagy tehetség és munka sem” – fogalmazott Schanda.

Az államtitkár szerint meg kellene inkább köszönni a térség országgyűlési képviselőinek, Völner Pálnak és Vitályos Eszternek az elvégzett munkát. Mint fogalmazott, a magyar kormány központi kérdésként tekint a közúthálózat fejlesztésére, és elindul az M100-as autót építése, amellyel tehermentesül a 102-es főút.

A feltett kérdésre nem válaszolt az államtitkár, Nunkovics nem fogadta így el.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!