Kormány: Fake news a Kövért érő vád

2021. november 29. – 13:41

Másolás

Vágólapra másolva

Orbán Balázs szerint Varga nem mondott igazat, amikor Kövért megvádolta. „Modern szóval fake news” az, amit a DK politikusa állított.

Az államtitkár ezután felidézte az őszödi beszédet és azt, hogy „szemeket lőttek ki, majd mikor országos és nemzetközi botrány keveredett ebből, akkor nem lemondtak, hanem kitüntették egymást” – mondta, nem térve ki válaszában arra, hogy akkor mit is mondott Kövér tavaly februárban a nemzetbiztonsági szolgálatok vezetői előtt.

Fotó: Bődey János / Telex
Fotó: Bődey János / Telex

Ezután Orbán Balázs is rátért a Városházára, ahol „a jutalékos rendszerben cápák köröznek”. A kifejezés Bajnai Gordon kiszivárgott beszédére utalt.

„Sajnálatos azt tapasztalni, hogy önök olyanok, mint a Bourbonok, hogy az elmúlt 12 évben semmit sem tanultak és semmit sem felejtettek.”

A válasz Márki-Zayval zárult, aki eltüntetné a rezsicsökkentést, növelné a benzin árát és beengedné a migránsokat. „Ez az ellenzék ajánlata Magyarországnak” – jegyezte meg, majd ő is felidézte, hogy a kormánypártiakat az ellenzék kormányfőjelöltje gombának nevezte.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!