A nap szavazása a közmédiában: Bemegy-e a parlamentbe Jakab Péter?

2021. november 29. – 13:11

Másolás

Vágólapra másolva

A kormányhoz közel álló médiában össztűz alá vették Jakab Pétert, a Jobbik elnökét az elmúlt hetekben. Előbb a rokonsága újbudai ingatlanjairól jelentek meg cikkek, a múlt héten pedig a Bors egy Csóka utcai lakásról írt több cikket, ahol a Jobbik elnöke rendszeresen megfordul kabinetfőnökével, Molnár Enikővel. A Bors azt állítja, hogy Jakab a munkatársával csalja meg a feleségét, mert több alkalommal is reggel közösen jöttek ki az újbudai társasházból. Jakab cáfolta, hogy bármi más lenne kettejük között munkakapcsolaton kívül, és közölte: perelni fog.

A héten még jó pár cikk megjelent a témában. Például arról írtak, hogy Jakab kocsija az elmúlt hónapokban többször is „élettársa lakása előtt” állt éjszaka. A Bors szerint a Jobbik elnöke hónapok óta bujkál itt „élettársával, családját és a közvéleményt megtévesztve”. Jakab szerint az állítás csak „a szokásos fideszes hazugság, amivel a propagandisták végrehajtják a kormány által beígért, minden idők legmocskosabb kampányát.”

Az idén 117 milliárd forintból működő közmédiában a nap olvasói szavazása arról szól, hogy bemegy-e a parlamentbe Jakab Péter. A Hirado.hu olvasói és a Kossuth rádió hallgatói négy opció közül is választhatnak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!