Várkonyi Andrea: Mészáros Lőrinc a párom, ami eddig sem volt titok

2021. április 22. – 04:55

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Szerdán a Telex is megírta a Bors nyomán, hogy a Hot! magazin friss számában megerősítik azt a pletykát, hogy Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea egy párt alkotnak, és hogy össze is fognak házasodni.

A Hot! magazin címlapján az virít, hogy Összeházasodnak, és hogy Mészáros Lőrinc megkéri a kezét. A főszerkesztői cikket is Orbán Viktor jóbarátjának és a tévés kapcsolatának szentelték. Kelemen Krisztina azt írta Várkonyiról Újrakezdés című írásában, hogy „az elmúlt hónapokban nagyot fordult vele a világ. Andira újra rátalált a boldogság.”

A Hot magazin címlapja
A Hot magazin címlapja

Várkonyi kapcsolatáról közeli ismerősökre hivatkozva számolnak be. A tévés egyik kollégájától azt idézték, hogy Várkonyi munkájából kifolyólag ismerte Mészárost, de közelebbi kapcsolatba csak hónapokkal a felcsúti milliárdos válása után kerültek. Az első lépést állítólag Mészáros tette meg.

Egy csak bennfentesként hivatkozott megszólaló azt mondta, hogy Mészáros és Várkonyi harmonikus párt alkotnak, és ezért nem volt számára meglepő, hogy Mészáros megkérte a tévés kezét, és hogy össze is fognak házasodni.

Erről az érintettek egyike sem nyilatkozott, Várkonyi csak röviden reagált az őt éppen címlapjára helyező és róla vezércikket is jegyző Hot!-nak. „A magánéletemet továbbra sem szeretném a címlapokon élni; remélem, ezt megértitek. A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg már pláne nem az.”

Korábban írtunk arról, hogy Várkonyi Andrea új kommunikációs cége Mészáros Lőrinc ingatlanjába költözött: Várkonyi Whitedog Media Kft.-jének székhelye épp arra az Andrássy út 105. szám alá került Érdről, ami Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdoshoz és a TV2-tulajdonos Vida Józsefhez köthető, írta a Népszava.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő pedig március 15. után arról posztolt, hogy a nemzeti ünnep hosszú hétvégéjét Dubajban töltötte Mészáros Lőrinc – ehhez egy úgynevezett handling requestet, vagyis a repülőgép kiszolgálását igénylő űrlapot is csatolt, amit a dubaji reptérnek küldtek el, benne az utasok részletes adataival. Ennek a hitelességét nem erősítették meg, a papíron szereplő többi nevet pedig a magánszféra védelmének tiszteletben tartása miatt nem írjuk le, de itt láthatja a posztot:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!