Rogán Barbarára kíváncsibbak az emberek, mint Rogán Antalra

2021. február 3. – 17:16

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Rogán Antal új, nála nagyjából húsz évvel fiatalabb feleségére többen kíváncsiak, mint magára a miniszterre, legalábbis ezt mutatja a Google keresési statisztikája. Eszerint az elmúlt pár napban többen kerestek rá a feleség nevére, mint a miniszterére.

A 49 éves politikus igyekezett titokban tartani az új házasságát, de a vagyonnyilatkozata miatt február elsején kiderült, hogy harmadszor is megházasodott. Aznap a „Rogán Barbara” kifejezésre sokkal többen, bizonyos idősávokban két-háromszor annyian kerestek rá, mint a „Rogán Antal”-ra.

Csak Nógrádban és Zalában kerestek rá többször Rogán Antal nevére Forrás: Google
Csak Nógrádban és Zalában kerestek rá többször Rogán Antal nevére Forrás: Google

Február 3-ára aztán valamelyest faragott hátrányából a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője, de még így is körülbelül másfélszer annyi keresés érkezett a Rogánokból Barbarára, mint Antalra.

Bő tizenhárom évvel ezelőtt Rogán Antal és akkori újdonsült felesége, Cecília gyakorlatilag az ország szeme előtt kötött házasságot. Ám később, ahogy épült a NER, úgy húzódott egyre inkább háttérbe a politikus, aki 2015 óta miniszter. Korábban néhány tízezres követőtáborral ő is jelen volt a Facebookon, azóta azonban a visszahúzódás olyan mértékű lett, hogy – a fideszes vezetők közül valószínűleg egyedüliként – nincs nyilvános Facebook-oldala.

A politikus 2019 novemberében vált el Rogán-Gaál Cecíliától. Az új házassága már új stratégia szerint zajlott le, szupertitkos volt. Barátnőjéről tavaly márciusban lehetett először hallani, de több, akkor róla író portálon már hiába keresnék az akkor egy ideig elérhető írásokat.

Szerdán kiderült, hogy Rogán Barbara nem akar közszereplő lenni, a sajtómegkeresésre ezt küldték a Miniszterelnöki Kabinetirodából: „A feleségem nem kíván közszereplő lenni, és élni kívánunk a joggal, ami a magánélet védelméről szóló törvény alapján mindkettőnket megillet. Bármilyen, a magánéletünkre vonatkozó információ jogosulatlan közlése esetén bírósághoz fogunk fordulni.”

Megjelentek olyan hírek is, melyek szerint tavaly decemberben, mindössze két tanú előtt mondták ki a boldogító igent. Az ifjú feleség borsodi lány, Kazincbarcikán érettségizett a helyi gimnáziumban. A Blikk azt is írta, hogy Barbara „feltűnően csinos jelenség”, korábban több szépségversenyen is elindult. Az ELTE-n végzett magyar szakon, diplomamunkáját Molière: A mizantróp című drámájáról írta.

Ha egyébként a bulvárszálakat félretesszük, a közvéleménynek annyiból lehet érdekes, hogy egy vezető kormánytag házastársa, a vagyonuk közös, illetve könnyebben ellenőrizhető, hogy a házastárs körei jutnak-e közpénzhez.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!