Blikk: Rogán Antal legújabb esküvőjének titkai

2021. február 2. – 07:37

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A lap szerint decemberben, mindössze két tanú előtt mondták ki a boldogító igent.

Nagy hírre ébredt tegnap az ország: titokban megnősült Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője – kezdi írását a Blikk. Ez a politikus vagyonnyilatkozatából derült ki. A 49 éves Rogánnak ez a harmadik házassága, korábbi párjaitól, Alexandrától és Cecíliától eddig három gyermeke született, legújabb társával, Barbarával pedig nemrég szűk körben kötötte össze az életét.

Mint arról mi is írtunk, Rogán Antal láthatóan kisebb nyilvánosságot szeretne új családjának, de a Blikk azért megtudta, hogy az ifjú feleség 20 évvel fiatalabb a politikusnál. Borsodi lány, Kazincbarcikán érettségizett a helyi gimnáziumban (a mai Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban, amely egy évtizede még Ságvári Endre nevét viselte).

A lap úgy tudja, hogy Barbara „feltűnően csinos jelenség”, korábban több szépségversenyen is elindult, de, idézzük ismét a lapot: „nemcsak csinos, okos is”. Mindezt a lap azzal támasztja alá, hogy Barbara az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzett magyar szakon, diplomamunkáját Molière: A mizantróp című drámájáról írta.

A Blikk megbízható forrásokból úgy értesült, hogy „december közepén Budapesten állt az anyakönyvvezető elé az ifjú pár. Az eseményt nem verték nagy dobra, igaz, a vírushelyzet miatt nem is tarthattak volna nagy dínomdánomot.”

Végezetül a cikk értesülései szerint mindössze négyen (a feleség, Rogán Antal miniszter és a két tanú) voltak jelen az eseményen, és a miniszter sajnálta, hogy édesanyja sem lehetett ott az ünnepi pillanatokban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!