Stratégiát váltott Rogán, az új házassága már szupertitkos

2021. február 1. – 12:15

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Bő tizenhárom évvel ezelőtt Rogán Antal és akkori újdonsült felesége, Cecília gyakorlatilag az ország szeme előtt kötött házasságot. Az Index videót forgatott, a Vas megyei lap pedig Rogán édesanyjával riportozott Ahol a Tóni esküvője volt címmel, és további számtalan cikket és képet találhatunk egy gyors Google-kereséssel a nagy eseményről.

Az akkori tempóhoz aztán sokáig tartotta is magát a páros, a Blikkből megtudtuk, hogy babát várnak, aztán hogy megint. Ám később ahogy épült a NER, és került be Rogán Antal egyre több sztorival a lapokba, úgy húzódott egyre inkább háttérbe a miniszter, olyannyira, hogy Rogán Antalnak – a fideszes vezetők közül valószínűleg egyedüliként – Facebook-oldala sincs. Az érdeklődő közönség már jobbára csak Cecília Insta-oldaláról tájékozódhatott a családról.

Rogán Antal és Rogán-Gaál Cecília 2016-ban egy állami ünnepségen – Fotó: Illyés Tibor / MTI
Rogán Antal és Rogán-Gaál Cecília 2016-ban egy állami ünnepségen – Fotó: Illyés Tibor / MTI

2019 novemberében bejelentették, hogy válnak, onnantól kezdve Rogán Antal magánéletéről semmit nem lehet tudni, ezt őrizni természetesen szíve joga, de mindenképp érzékelhető a változás. Nem úgy Rogán-Gaál Cecíliánál: tavaly májusban már nem titkolta tovább az új szerelmét, barátnője, Sarka Kata Insta-sztorijából pedig júliusban kiderült, hogy a leánybúcsúja is megvolt. Az esküvője azután egy tragikus baleset miatt került be hírekbe, az egyik vendég balesetet szenvedett, és később elhunyt.

Hogy Rogán Antal megházasodott a közelmúltban, az viszont csak a vagyonnyilatkozatából derül ki, és vélhetően ott sem Rogán önszántából, abba ugyanis kötelező beírni a politikussal egy háztartásban élő házastársak nevét és az ő vagyonnyilatkozatukat is leadni.

Rogán Antal új barátnőjéről tavaly márciusban lehetett először hallani, a baloldali ellenzékhez kötődő Hírklikken még megtalálható a cikk, de például a Borsod24-en és a Magyar Hangon már hiába keressük az egykor még rövid ideig elérhető írásokat, amelyek ugyan nevet nem közöltek, de megkönnyítették a nem közszereplő nő beazonosítását.

A Reddit egyik fórumán akkoriban el is kezdték találgatni, ki lehet az új barátnő. A fórumozók már akkor is egy Barbara keresztnevű nőt emlegettek, akiről akkor még meg lehetett találni a Facebookon vagy az Instagramon fotókat. Ma már hiába keressük ezeket is.

Ha egyébként a bulvárt félretesszük, a közvéleménynek annyiból lehet érdekes, hogy ki egy vezető kormánytag házastársa, hogy a vagyonuk közös, illetve könnyebben ellenőrizhető, hogy a házastárs körei jutnak-e közpénzhez.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!
Partnereinktől