Újraházasodott Rogán Antal

2021. február 01. – 00:48

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Titokban megházasodott tavaly Rogán Antal: Rogán Barbarának hívják az új feleségét. Ez a miniszterelnöki kabinetminiszter friss vagyonnyilatkozatából derült ki.

A politikus 2019 novemberében vált el előző feleségétől, Rogán-Gaál Cecíliától – közleményükben akkor úgy fogalmaztak, közös életük legnehezebb döntését hozták meg.

Arról már lehetett tudni, hogy Rogán-Gaál Cecíliának új partnere van, tavaly júliusban hozzá is ment Szendrei Dániel teniszedzőhöz. Az viszont mindeddig nem volt ismert, hogy Rogán Antal is továbblépett, tavaly januári nyilatkozatában még nem tűnt fel az új kapcsolat.

Nemcsak a magánéletben zárt sikeres évet a kabinetminiszter, hanem gazdaságilag is jól ment a szekere. 2020-ban 13 millió forinttal növelte már amúgy is tetemes megtakarításait, és

822 027 591 forinttal vágott neki az idei évnek.

18,2 millió forintos tartozását ennek ellenére továbbra sem fizette ki, pedig a találmánya ismét jól tejelt. A rejtélyes találmány 2017-ben szerepelt először Rogán vagyonnyilatkozatában, akkor 25 milliót kapott érte, majd 2018-ban 42 milliót, 2019-ben 197 milliót, 2020-ban pedig

157,8 millió forintot hozott a konyhára.

Új lakást vagy házat nem vett, továbbra is csak a szülőfalujában örökölt ingatlanok vannak a nevén.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass