Egy apróságot kifelejtettek a Hír Tv műsorából, amiben egy 23 éves férfi dicsérte a kormányt

2021. január 16. – 16:33

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„A fiatalok nevében szerintem ezt el is mondhatom, hogy ez a döntés most nagyon jó lehetőség a fiataloknak a kormány részéről. Örülök neki, hogy ilyen kormányunk van, aki támogat minket, fiatalokat, ellenben a baloldallal, akikre mi soha sem számíthattunk, mi fiatalok, de szerintem az idősek sem” – mondta a 23 éves veszprémi Bóka Bence, amikor a Hír Tv műsorában arról kérdezték, hogy örül-e Orbán Viktor pénteki bejelentésének.

A miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádióban beszélt arról, hogy 2022. január 1-jétől a 25 évnél fiatalabb dolgozóknak teljes jövedelemadó-mentességet ad a kormány.

Azt ugyanakkor se Bóka, se a műsorvezető Velkovics Vilmos nem említette a Hír Tv műsorában, hogy

a fiatalok nevében beszélő férfi a Fidelitas (Fidesz ifjúsági szervezete) közép-dunántúli elnöke.

Ezt a 444 szúrta ki, és a lap azt is megjegyzi, hogy Bóka volt az, aki 2017-ben fehér festékkel eltüntette Veszprémben az „Orbán egy geci!” feliratot, amit Simicska Lajos festett fel a hirdetőoszlopaira.

„Ilyen obszcén kifejezéssel felírni Orbán Viktorról, a miniszterelnök úrról valamit, az botrányos”

– mondta akkor az RTL Híradónak.

Bóka arról is beszélt a Hír Tv-ben, hogy a havi benzinfogyasztását vagy telefonszámláját tudja majd az adókedvezményből állni, ami szerinte „egy komolyabb fizetésemelésnek ér fel.”

Az SZFE frissen kinevezett tanára rendkívül tapintatosan rákérdezett arra is, hogy a 23 éves férfi él-e majd a CSOK kedvezménnyel vagy a babaváró hitellel, mire Bóka azt válaszolta, hogy természetesen. Szerinte

minden fiatal életében eljön az az időpont, amikor élni szeretne a kormány adta lehetőségekkel, így ő is igénybe szeretné majd venni párjával, ha eljön az ideje.

Orbán tegnapi bejelentésével ebben a cikkben foglalkoztunk részletesebben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!