Nem hittem el, hogy tényleg ordibálnak

2020. december 5. – 07:49

Másolás

Vágólapra másolva

Megbotránkoztató, elgondolkodtató, figyelemreméltó, megható, szarkasztikus, vicces, botrányos – hétről hétre számos emlékezetes mondat hangzik el közszereplők szájából, jelenik meg munkatársaink tollából. Ezekből válogatunk minden hétvégén: ez itt a 7per7, a mögöttünk hagyott hét legemlékezetesebb hét idézete a Telexen.

1. Annyira már ismerem magam, hogy tudjam, nem velem van a baj.

2. Több résztvevő megpróbálta először lehúzni a rendőrök sliccét, mert azt hitték, csak a buli része.

3. Miért kellene nekem ehhez bármit is szólni?

4. Szájer – és korábban Borkai – botrányában a valódi botrány az álság, a hamisság. A saját iPaden megírt alaptörvény, benne nemzetünk szellemi és lelki egysége, hűség, hit és szeretet, család és házasság (csakis férfi és nő között).

5. Nem hittem el, hogy tényleg ordibálnak, miközben arra várunk, hogy kihozzák a tegnap elhunyt rokonaik kórházi cuccait.

6. Esterházy jóhiszeműségéhez nem férhet kétség, helyzetértékelése viszont katasztrofális volt. A határon lévő hágón várta a híreket, a tatárokkal tartó néhány tucat magyar katona pedig elborzadva látta, hogy a tatárok a császári-királyi erőkkel nem keresik az ütközés lehetőségét, ehelyett rabolnak, gyújtogatnak, fosztogatnak, az embereket pedig elhurcolják. A kurucok ügyének – hogy finoman fogalmazzunk - nem különösebben használtak.

7. Egyetlen újságírói(?) kérdést olvastak fel (egyet, tehát 1-et!), ami a következő volt: érkezik a bronzvasárnap, ha valaki üzletben vásárolna és nem online, mit javasol nekik a tisztifőorvos asszony?

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!