Azahriah a DK Fideszt pedofilozó plakátjairól: Eddig terjed az intelligenciája a DK-nak

2024. március 8. – 13:07

Másolás

Vágólapra másolva

„Pedofilok! Bibibí! Pedofidesz! Eddig terjed az intelligenciája a DK-nak, hogy nem szívódnának fel a f*szba ők is valahova”

– így gúnyolódik a Demokratikus Koalíció Fideszt pedofilozó plakátjain Azahriah egy Insta-sztoriban, ami azóta eltűnt, de a zenész egyik rajongói oldala feltöltötte, így ott most is meg lehet nézni:

Több mint 800 helyre kerültek ki országosan március elején a DK új óriásplakátjai, amik gyakorlatilag a Fidesz és Orbán Viktor kormányfő lepedofilozásáról szólnak. A plakát ellenzéki oldalon se nyerte el mindenki tetszését, Donáth Anna Momentum-elnök például azt írta, hányingere van tőle. „Az a legrosszabb reakció, ha a horrorisztikus információk hatására kivetkőzünk az emberségünkből, a tisztességünkből, a civilizáltságunkból. A Demokratikus Koalíció most már a sokadik olyan politikai üzenetet fogalmazza meg, ezúttal plakátkampány formájában, ami emberileg, erkölcsileg és politikailag is tarthatatlan” – írta.

Azahriah volt az egyike azoknak a tartalomgyártóknak, akik a február 16-i tüntetést szervezték. Azahriah, azaz Baukó Attila videóüzenetben be is jelentkezett a tüntetésre. Az aktuálisan legnépszerűbb magyar előadó beszélt az oktatás helyzetéről, a gyerekvédelminek nevezett nemzeti konzultációról, Kaleta Gáborról és arról, hogy a pedofília no-go zóna.

Ezek után a zenészt addig hímes tojásként kezelő kormánymédia is rászállt. Erről ebben a cikkben írtunk bővebben.

Azahriah egyébként korábban sem volt teljesen apolitikus, emlegetett már disznófejű pedofil politikusokat is Béke című számában, és a Telex Afternek is beszélt korábban a politikával kapcsolatos viszonyáról, amikor azt mondta, végtelenül zavarja a propaganda, és nagyon tisztán látja, mi az, ami mérgezi az embereket.

Az ellene indult lejáratási kísérletekről Azahriah a Jólvanezígy podcastban is beszélt február végén. Akkor azt mondta: „Nem úgy tűnik, mintha ki lett volna adva, hogy induljon el a gépezet. Szerintem akik ezekben a berkekben mozognak, azok maguktól próbáltak ehhez hozzáfűzni valamit, hogy valamilyen karaktergyilkosság legyen velem szemben is, mert ott vagyok.”

Az énekest egyébként elmondása szerint nem hatják meg az őt érő esetleges támadások, noha elmondása szerint még a „kelleténél jobban is” figyeli a róla szóló híreket. Így értesült például arról, hogy van, aki sátánistának tartja.

A kegyelmi ügy kapcsán azt mondta, szerinte azért tudott ekkora botrányt kirobbantani, mert a kormány részéről is érkezett rá reakció, és látható következménye volt az ügynek, és több fontos embert is lemondattak. „Annyi hasonló ilyen dolog volt már az évek során, és mindenki szart bele” – mondta.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!