„Nem terveztem díszfideszesnek lenni, mint sok más ismert ember” – folytatódik a Curtis vs. Győzike saga

2024. február 25. – 14:17

Másolás

Vágólapra másolva

Néhány hónap csend után folytatódik Széki Attila, alias Curtis és Gáspár Győző, alias Győzike egymásnak feszülése – legalábbis a rapper részéről.

Curtis már nem először megy neki Győzikének. Az Újpest szurkolóságáról is ismert rapper ősszel „napraforgó patkánynak” nevezte a Ferencváros-szurkolóvá lett egykori zenészt, mert szerinte az politikai érdekek miatt lett fradista. Győzike Curtis drogproblémáit emlegette fel, és perrel is fenyegetőzött. Most ismét a foci és a politika volt Curtis eszmefuttatásának kiindulópontja.

A rapper a vasárnapi Újpest–Fradi-meccs apropóján posztolt Instagramjára egy képet, amelyen egy „Gyűlölünk Ferencváros” felirat szerepel. Erre reagálva egy kommentelő felemlegette a poszt alatt, hogy Curtis a véleménye ellenére a Ferencvárosi Torna Club elnökével, Kubatov Gáborral fotózkodott korábban.

Curtis válaszul azt írta, hogy a fideszes politikuson kívül sok más fradista barátja is van, erre viszont a Győzikével való konfliktusát hozták fel a hozzászólók. A rapper erre kijelentette, hogy Győzikébe azért áll bele, mert szerinte ő soha nem volt fradista, mégis „úgy viselkedik, mint ha világ életében oda járt volna”.

„Plusz nyilván előnyöket szeretne szerezni ezzel is. Vele ellentétben én nem parádézom a politikai hovatartozásommal sem. Ti kaptátok fel ezt is!” – írta.

„Nem terveztem díszfideszesnek lenni, mint sok más ismert ember. Nekem van elég slágerem és elég felkérésem is!”

– jelentette ki a kommentekre reagálva Curtis, aki pont egy hete beszélt arról, hogy mindig is fideszes volt, nemrég pedig Orbán Viktor évértékelő beszédének közönségében tűnt fel.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!