Curtis drogproblémáinak felemlegetésével reagált a patkányozásra Gáspár Győző

2023. október 31. – 14:02

Curtis drogproblémáinak felemlegetésével reagált a patkányozásra Gáspár Győző
Gáspár Győző a vasárnapi Fradi-Újpesten – Fotó: Curtis Facebook-oldala

Másolás

Vágólapra másolva

Hosszú Instragram-posztban reagált Gáspár Győző arra, hogy a vasárnapi Fradi-Újpest után Curtis napraforgó patkánynak nevezte és a NAV-os ügyére célozgatott. Gáspár Győző most azt írta: mióta felvállalta, hogy fideszes és hogy a Fradinak szurkol, számított a durva kommentekre és a neki szánt molinókra. Viszont senkit nem nevezne nyilvánosan patkánynak és nem utalna a drogproblémáira, „miközben tudom, hogy ő egy szívvel-lélekkel élő édesapa, aki egyben a rossz társaságba keveredett testvéréért is aggódik.” (Mondjuk ezzel pont ezt tette, nyilvánosan Curtis drogproblémáira utalt.)

Gáspár Győző szerint tévedni, hibázni gyarló dolog, de „nem olvashatjuk senki fejére élete végéig az összes megvezekelt bűnét”, így például azt sem, ha valakinek adóhatósági ügye volt, vagy „ha éveken át a legrosszabb példákat mutatta az őt követő tinédzserek tízezreinek.” (Vagyis megint Curtis drogproblémáira utalt.)

A poszt azzal zárul, hogy a szeretteire való emlékezés ad neki erőt és nyugalmat ahhoz, hogy ezentúl is kijárjon a Fradi meccseire, Curtisnek pedig – akit végig Attilának nevez – azt üzeni zárásul, hogy ne szítson gyűlöletet. „Mindig elmondod, hogy az utca nevelt, nyilván tudod, milyen súlya és következményei lehetnek a valódi gyűlöletnek. Szeress. A családodat, a barátaidat.”

Némileg árnyalja a megbékélést és a hibáink elfogadását hirdető posztot, hogy Gáspár Győző gyűlöletbeszéd miatt fel akarja jelenteni Curtist, mivel szerinte a rapper átlépett egy határt a patkányozással. Hát itt tartunk, kíváncsian várjuk, hogyan folytatódik a Gáspár Győző vs. Curtis ügy.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!