Curtis: Három éve nem nyúltam kábítószerhez

2022. július 29. – 08:34

frissítve

Curtis: Három éve nem nyúltam kábítószerhez
Curtis és Majka a 2021-es EFOTT-on – Fotó: Vasvári Tamás / MTI

Másolás

Vágólapra másolva

Állítása szerint nem drogprobléma miatt hagyta ki a villányi koncertet Curtis, hanem azért, mert besokallt. A Blikk cikke szerint egy régóta húzódó konfliktus áll a háttérben.

„Három éve nem nyúltam kábítószerhez”

– mondta Curtis, akinek nem esett jól, hogy Majka mielőbbi gyógyulást kívánt neki a kihagyott koncert után. Rádöbbent arra, hogy átverték és kihasználták, sokáig csak másodhegedűsnek érezte magát.

„Az őszinte igazság az, hogy lelkileg és fizikailag is belefáradtam ebbe az egészbe. Hullámvölgybe kerültem. És nálam ilyen a mélypont, amikor eltűnök a térképről, mert nem akarom, hogy mások is lássák a nehézségeimet és a lelki vívódásaimat. Kerülöm a konfliktusokat, inkább egyszerűen elmenekülök. Ez történt akkor is. Bezárkóztam. A barátnőmön kívül senkivel sem beszélek, de még tőle is távolságot tartok ilyenkor” – tette hozzá az újpesti rapper.

Az első szétválás 2018 nyarán volt: akkor Majka a szegedi SZIN fesztiválon, az első szám után bejelentette, hogy nem dolgozik többet együtt Curtisszel drogproblémái miatt. Ezután a rapper a bulvársajtó állandó szereplőjévé vált. Az eset után fél évvel bejelentette, hogy elvonóra megy, szeretne meggyógyulni. Majd eltelt egy év, amikor 2019-ben Majka az Instagram-oldalán közölte, hogy a már lekötött koncerteken újra együtt állnak színpadra.

Fellépéseket ezek után is vállaltak, eljártak klubkoncertekre és fesztiválokra is. 2021 márciusában érdekes részlet derült ki Osváth Zsolt műsorában, a Zshow Time-ban Curtis drogproblémáival kapcsolatban, ugyanis a sajtó addig a pontig végig kokainhasználatról írt Curtis esetében, azonban az adásban kiderül, hogy a rapper cracket fogyasztott rendszeresen.

Ez a hullámvasút idén is folytatódott: az idei szezont még együtt kezdték el, majd jött a július 8-i villányi fellépés, ami véget vetett a jó szériának. Tíz nappal később a Monorierdőre meghirdetett koncertjére sem ment el.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!