Franciaország után ismét az olasz partoknál lebegnek Mészárosék a luxusjachttal

2023. augusztus 18. – 19:44

Másolás

Vágólapra másolva

Az egész Riviérát bejárja a magyar adófizetők pénzéből Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea: információink szerint az ország legismertebb strómanja egy francia kitérő után épp az olaszországi Sanremo partjainál jár a feleségével a 27 milliárd forintot érő luxusjacht, a Rose D'Or fedélzetén.

Ahogy arról beszámoltunk, elsőként Nápoly partjainál fedezték fel a minden eddiginél drágább luxushajón utazó Mészárost és Mészárosnét, később pedig elutaztak Capri szigetére, majd eljutottak a közeli Sorrentóba és a délebbre fekvő Salernóba is. Mutatjuk térképünkön:

Innen utaztak augusztus 7-én Monacóba, ahol aztán felfedezte őket Kajdi Csaba is: a Visage modellügynökség tulajdonosa, aki szabadidőben Cyla néven influenszerkedik, a kutyájával sétált el a luxushajóhoz, ahol aztán otthagyott ajándékként egy üveg baracklekvárt is, írja a Hvg.hu.

A lekvár sorsáról nem tudni, de Mészárosékéról igen: Cannes-ba utaztak, majd Saint Tropez felé vették az irányt, végül visszafordultak keletnek Nizza felé, ahol az ugytudjuk.hu olvasói is lefotózták a híres párt.

Némi franciázás után végül visszatértek Olaszországba, a Vesselfinder.com szerint augusztus 17-én kötött ki a Rose D'Or Sanremóban, és azóta is ott áll.

Nemrég derült ki egyébként, hogy Mészáros Lőrinc lánya felel azért az Euroleasing nevű lízingcégért, ami megszerezte apjának a luxusjachtot. Az Euroleasing ugyanis annak az MBH Banknak a tulajdonában van, ahol főrészvényes Mészáros Lőrinc maga is.

Azt nem tudni, milyen konstrukcióban vette meg az Euroleasing a jachtot, a cég ugyanis kérdéseinkre azt válaszolta, semmilyen információval nem tudnak szolgálni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!