Faszmérő verseny level 2: Zuckerberg félmeztelenül fotózkodott a két legmenőbb ketrecharcossal

2023. július 12. – 09:57

Másolás

Vágólapra másolva

„Mark nem kamu arc, komolyan tolja” – írta ahhoz az Instagramon posztolt három fotóhoz Israel Adesanya MMA-harcos, amin Mark Zuckerberg Meta-vezérigazgatóval és Alex Volkanovskival áll egy edzőteremben.

A fotókon mindhárman félmeztelenek, Adesanya üzenete pedig reakció arra, hogy Elon Musk még június végén ketrecharcra hívta ki Mark Zuckerberget, aki ezt el is fogadta. Vagyis a techvilág két meghatározó milliárdosa arról kezdett el beszélgetni nyilvánosan online, hogy fizikai úton rendezik le a nézeteltéréseiket.

Nem sokkal később a Meta elindította a Twitter versenytársának szánt Threadset, ami miatt aztán Elon Musk konkrét „faszmérő” versenyre hívta ki a Meta-vezért. A ketrecharcosokkal pózoló Mark Zuckerbergről lőtt fotó alapján úgy tűnik, hogy a verseny még távolról sem ért véget, sőt!

Az ellen-Twitter egyébként már száz országban ingyen letölthető az Apple és Google alkalmazásboltjaiból, és indulása után öt nap alatt százmillió felhasználót regisztrált. Magyarországon, ahogy az Európai Unió több országában is, egyelőre nem elérhető a jogi környezet miatt.

Miután az MMA globális sporttá és hatalmas szórakoztatóipari üzletté nőtte ki magát, a Telexen is követtük a Ultimate Fighting Championshipet (UFC), Israel Adesanya legutóbbi meccséről itt írtunk, Alex Volkanovski meccseiről pedig itt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!