Apjával és öccsével szotyizva nézte végig Orbán Viktor, hogy kapott ki szombaton a Felcsút

2023. április 9. – 11:01

Másolás

Vágólapra másolva

Igazán családias hangulatban tölti a húsvéti ünnepi hétvégét Orbán Viktor: míg nagypénteken a család baráti köréhez tartozó pékségbe ment kalácsért az unokáival, nagyszombaton a kolbászt, a sonkát és a szalonnát is a legkisebb Orbánokkal választotta ki a miniszterelnök.

Azt nem tudjuk, hogy a hentesáru felvásárlása előtt vagy után ugrott be a családi stadionba Orbán Viktor. Az viszont látványosan kivehető, ahogyan családja férfi tagjaival – apjával, id. Orbán Győzővel és öccsével, ifj. Orbán Győzővel – fogyasztják a szotyolát a Pancho Arénában, a videó alapján Schmitt Pál egykori köztársasági elnök társaságában:

Ha az idegesség jeleit véljük felfedezni a miniszterelnökön, az nem a véletlen műve: a felcsúti házi csapatot, a Puskás Akadémiát ugyanis épp nagyszombaton náspángolta el a vendégségbe érkezett Kecskeméti TE 3-0-ra. A vendégszektor szurkolói nyomatékosították is véleményüket a VIP-szektor irányába:

„Legendát nem lehet venni!”

– üzenték a felcsúti csapatnak, ami a 2022-es pénzügyi beszámolói szerint több mint 1,5 milliárd forintos veszteséget hozott össze.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!