Mihalik Enikő megint a kormánymédia lejárató anyagait kifigurázó Insta-sztorit posztolt

2022. október 13. – 20:01

Másolás

Vágólapra másolva

Folytatódik a kormánymédia vs. Mihalik Enikő meccs a közösségi médiában, a magyar modell újból az Instagram-oldalán osztotta ki az ő és férje állítólagos luxuséletvitelén csámcsogó propagandaoldalakat.

„Épp kikötöm a jachtunkat” – írta Mihalik az Insta-sztori első képére, majd a következőn (amelyen már az látható, hogy a jachtként aposztrofált papírcsónak elsüllyed) így folytatta:

„Ez is elúszott, mint az adófizetők pénze”, és megjelölte a fotón a Metropolt.

A sztori utolsó eleme a Mihalik–Korányi-villa „márványoszlopainak” leleplezése. A propagandasajtóban megjelent cikkekben külön foglalkoztak ugyanis azzal, hogy a ház márványoszlopokkal rendelkezik. A videóból kiderül, hogy az oszlop nem túl masszív, semmiképpen sem márvány, leginkább fára vagy gipszkartonra hasonlít az anyaga. Mihalik ezzel kapcsolatban megjegyzi:

„Ajjaj, úgy néz ki, ezzel speciel átbasztak minket.”

A kormánymédia–Mihalik-hadakozás előzménye, hogy kiderült, hogy az országgyűlési kampányban egy Mihalik férje, Korányi Dávid vezette amerikai szervezet nagy összegű adománnyal segítette az ellenzék kampányát. Korányi azt állítja, a pénzt külföldön élő magyar állampolgárok adták. A témát kiemelten kezeli a fideszes kommunikáció, megszületett a dollárbaloldal kifejezés, és sorra jelennek meg a különféle cikkek a külföldi támogatásokkal kapcsolatban. A tematizálás egyik elemét jelentik a Korányiékról szóló lejárató anyagok, az Origón, Metropolon stb. több cikk is megjelent a család vélt dúsgazdagságáról.

„Közel 2 millió dollárért vett magának álomvillát a magyar dollárbaloldal főnöke” – ezen a címen hozott le írást például az Origo és a Hirado.hu, ezekben a cikkekben került elő a hírhedt oszlop is.

Mihalik Enikő már az első anyagok megjelenésekor berágott, és a saját eszközeivel indított bosszúhadjáratot a lapok ellen, a friss poszt ennek jelenti a legújabb fejezetét.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!