„Találkozunk a mozikban!” – üzeni Tom Cruise a magasból egy repülőgépen ácsorogva

2022. szeptember 5. – 18:33

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Idén áprilisban megrendezték az Egyesült Államokban a CinemaCont, a moziüzemeltetők éves dzsemboriját, ahol megtartották a Top Gun: Maverick első vetítését, illetve itt lehetett látni az első részleteket a következő Misson: Impossible-filmből is. Az akkori cikkek megírták, hogy a bemutatók mellett készült egy rövid felvezető is a vetítésekhez, ami Tom Cruise éppen a magasban, egy repülőhöz rögzítve beszél a közönséghez. Most ez a videó pár hónappal később megtalálta az útját az internetre, és hát az akkori beszámolók még finoman fogalmaztak.

A videó azzal kezdődik, hogy Tom Cruise feltehetőleg torkaszakadtából ordítva (a videó hangja hagy némi kívánnivalót maga után), egy kétfedelű repülőhöz rögzítve, a kamerába nézve elmondja, hogy sajnos nem tud személyesen ott lenni, de éppen a Mission: Impossible következő részét forgatják Dél-Afrikában.

Cruise elmondja, hogy a filmet azért készítik, hogy a közönség mozijaiban, nagyvásznon lehessen majd látni. Ekkor megérkezik egy másik repülővel Christopher McQuarrie író-rendező, az utóbbi M:I-filmek készítője, és megkéri Tom Cruise-t, hogy ne beszéljen már az emberekhez, mert forgatni kell a következő jelenetet, megy el a fény, és fogy az üzemanyag. Cruise bejelenti, hogy miket fognak látni a nézők, McQuarrie azt, mondja, hogy „action”, és ami utána történik, az felteszi az i-re a pontot.

A Top Gun: Maverick az év óriási mozisikere, Magyarországon 15 héttel a bemutatója után még mindig ott van az aktuálisan legjobban nézett filmek listáján. Múlt vasárnapig összesen több mint 514 ezer jegyet adtak el rá itthon.

Egyéb Tom Cruise-tartalmak a Telexen:

(IndieWire)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!