Hivatalosan is itt az új Mission: Impossible előzetese

2022. május 23. – 16:32

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Nem sokkal a kiszivárgás után a Paramount hivatalosan is kihozta a sorban hetedik Mission: Impossible, a magyar keresztségben

Mission: Impossible Leszámolás Első rész

címet kapó, 2023-ban érkező film első előzetesét.

A kilencvenes években indult filmek alapja egy 1966-ban indult tévésorozat volt. Ami viszont 1996-ban egy sorozat feldolgozásaként indult, az évtizedek során egyre látványosabb akciófilmek sorozata lett. Az első négyet még különböző rendezők készítették őket (Brian De Palma, John Woo, JJ Abrams, Brad Bird), az ötödik résztől viszont a főszereplő és producer Cruise állandó alkotótársa Christopher McQuarrie lett.

A hetedik rész pedig folytatja az újabb M:I-filmek jó szokásait: eszelősnek tűnő kaszkadőrmutatványok követik egymást az előzetesben, autós üldözés, egy gőzmozdony (feltehetőleg Buster Keaton előtt tisztelegve) a mélybe zuhan, felbukkan Rebecca Ferguson fél szemmel lődöz mesterlövészként, felbukkan az első részben látott Kittridge karaktere (még mindig Henry Czerny játssza), visszatér Simon Pegg, Ving Rhames, új szereplőként pedig többek között látszik Vanessa Kirby és Shea Whigham is.

A filmet 2023-ban fogják bemutatni.

Az eredeti nyelvű előzetes:

A magyar szinkronos előzetes:

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!