Hivatalosan is itt az új Mission: Impossible előzetese

2022. május 23. – 16:32

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Nem sokkal a kiszivárgás után a Paramount hivatalosan is kihozta a sorban hetedik Mission: Impossible, a magyar keresztségben

Mission: Impossible Leszámolás Első rész

címet kapó, 2023-ban érkező film első előzetesét.

A kilencvenes években indult filmek alapja egy 1966-ban indult tévésorozat volt. Ami viszont 1996-ban egy sorozat feldolgozásaként indult, az évtizedek során egyre látványosabb akciófilmek sorozata lett. Az első négyet még különböző rendezők készítették őket (Brian De Palma, John Woo, JJ Abrams, Brad Bird), az ötödik résztől viszont a főszereplő és producer Cruise állandó alkotótársa Christopher McQuarrie lett.

A hetedik rész pedig folytatja az újabb M:I-filmek jó szokásait: eszelősnek tűnő kaszkadőrmutatványok követik egymást az előzetesben, autós üldözés, egy gőzmozdony (feltehetőleg Buster Keaton előtt tisztelegve) a mélybe zuhan, felbukkan Rebecca Ferguson fél szemmel lődöz mesterlövészként, felbukkan az első részben látott Kittridge karaktere (még mindig Henry Czerny játssza), visszatér Simon Pegg, Ving Rhames, új szereplőként pedig többek között látszik Vanessa Kirby és Shea Whigham is.

A filmet 2023-ban fogják bemutatni.

Az eredeti nyelvű előzetes:

A magyar szinkronos előzetes:

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom