Megjelenés előtt kiszivárgott az új Mission Impossible előzetese

2022. május 22. – 10:03

Másolás

Vágólapra másolva

Ahhoz képest, hogy nálunk hivatalosan még be sem mutatták Tom Cruise legújabb filmjét, a Top Gun folytatását, nemrég felkerült a netre az új Mission Impossible-film előzetese is, amiről eddig alig lehetett tudni valamit. A kiszivárgott trailert ugyan online lángszóróval próbálja eltüntetni a stúdió az internetről, de mi megnéztük, és pont annyira látványosnak ígérkezik, mint szinte bármelyik Cruise-film az elmúlt évekből.

Az előzetes horvát felirattal szivárgott ki (mi legalábbis egy ilyen verziót láttunk), és van benne minden, amitől Tom Cruise-film egy Tom Cruise-film. Tom Cruise menekül, hol lóháton, hol egy kisautóval, hol pedig egy motorral zuhan egy hegyről, de még tengeralattjárós jelenetre is futotta. Ezekből az akciójelenetekből képtelenség megmondani, hogy miről szólhat majd a Mission Impossible: Dead Reckonig Part 1, aminek még magyar címe sincs, hiszen csak valamikor 2023 nyarán kerül a mozikba.

A filmet Christopher McQuarrie rendezte, és Cruise mellett felbukkan benne Hayley Atwell, Rebecca Ferguson, Simon Pegg és Ving Rhames is. Ez lesz egyébként sorrendben a hetedik Mission Impossible, de biztosan nem az utolsó, hiszen az alcím szerint ez csak a Dead Reckoning-történetszál első fejezete lesz.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!