Külsős vendégek nélkül, a turnéja végét ünnepelhette Justin Bieber a turai szállodában

2022. augusztus 14. – 20:04

Másolás

Vágólapra másolva

Külső vendégek nélkül bulizott Justin Bieber a Botaniq Hotel szállodában az RTL Híradója szerint.

A híradó úgy tudja, a csak Justin Bieber, felesége, Hailey Bieber, és a velük együtt a kastélyban megszálló stábtagok vettek részt. A szállodát üzemeltető BDPST Group azt válaszolta hivatalosan a híradónak, hogy a vendégekről semmilyen információt nem adhat ki, a „szállodaipar sztenderdjeinek és etikai szabályainak megfelelően”.

A Blikk szintén úgy tudja, hogy ez gyakorlatilag egy stábbuli volt, amivel a turnéja utolsó állomását ünnepelte meg, a szigetes koncert után ugyanis legközelebb csak októberben lép fel, Dubajban. A lap szerint az énekes „szeretett volna köszönetet mondani stábtagjainak a fáradhatatlan munkájukért, akik végig kísérték őt a koncertsorozaton.”

Mint megírtuk, szombat késő este Justin Bieber olyan fotókat töltött fel az Instagramjára, amik a részletek alapján a turai Botaniq Hotelben készülhettek. A felvételekből nem derült ki, hogy milyen rendezvény volt, de az igen, hogy Bieber Pókember-jelmezben ugrált egy DJ-pult mögött, mikrofonnal, és ott volt felesége, Hailey Bieber is.

A turai Schossberger-kastély – mai nevén Botaniq Hotel – egyébként Tiborcz István, a miniszterelnök vejének érdekeltségébe tartozik. A kastély tulajdonosa a BDPST Group ingatlanbefektető-cég, amelynek egyik fő részvényese Tiborcz. A kastélyszálló 2020 nyarán nyitott meg. Augusztus elején írtunk arról, hogy veszteségesen üzemel.

A Telex a fesztivál ideje alatt végig tudósít a Szigetről: korábbi cikkeinket itt olvashatja, az Instagram és TikTok-csatornánkon pedig még több, a fesztivállal kapcsolatos tartalom található.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!