Justin Bieber Pókembernek öltözve bulizott Tiborcz István turai kastélyszállójában

2022. augusztus 13. – 17:18

Másolás

Vágólapra másolva

Nagyon úgy tűnik, hogy Justin Bieber a pénteki esti szigetes koncertje után a turai kastélyban folytatta a bulit, legalábbis erről árulkodnak az Instagram-oldalán megosztott fotók, amiket az ismert amerikai fotós és filmrendező, Rory Kramer készített. Az egyik képen látható bárpult például megszólalásig hasonlít arra, ami a kastélyszálló Facebook-oldalán is látható.

Egy másik szögből pedig így néz ki a pult, amit a kanadai énekes és felesége, Hailey Bieber támasztott. De nemcsak a bárpult hasonlít nagyon, hanem az egész helyiség: a tapéta a falon, a padló mintája és minden egyéb.

Bieber Pókembernek öltözve bulizott és énekelt, és vele tartottak session zeneszei is, akikkel a Szigeten lépett fel. A fotók alapján elég jól érezhették magukat.

Ahogy a koncertkritikánkban is írtuk, Bieber negyedórával előbb, már 9-kor elkezdte a Sziget-koncertet, ami alapján arra tippeltünk, hogy valószínűleg egy privát afterpartyra lehet valahol hivatalos.

A turai Schossberger-kastély – mai nevén Botaniq Hotel – egyébként Tiborcz István, a miniszterelnök vejének érdekeltségébe tartozik. A kastély tulajdonosa a BDPST Group ingatlanbefektető-cég, amelynek egyik fő részvényese Tiborcz. A kastélyszálló 2020 nyarán nyitott meg. Augusztus elején írtunk arról, hogy veszteségesen üzemel.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!