Boldog István: Ez az élet libsik, nem a Dom Pérignon és a lazac

2022. február 20. – 18:27

Másolás

Vágólapra másolva

A mostani választási kampányban különösen igaz az az örök érvényű állítás, hogy „az vagy, amit megeszel”. Emiatt a politikusok egyre másra számolnak be az étkezési szokásaikról, hogy mutassák, ők is a nép egyszerű gyermekei.

Ennek szellemében tett most fontos kinyilatkoztatást Boldog István fideszes országgyűlési képviselő, aki a Facebook-oldalán osztotta meg, hogy a felesége által sütött szilvalekváros tepertős papucs mellé 2014-es évjáratú Debrői Hárslevelű, félédes fehérbort fogyasztott.

És hogy mi ebből a tanulság? „Ez az élet libsik, nem a Dom Pérignon és a lazac! Azt egyétek ti, én maradok a hazai italoknál és ételeknél!”

– írta Boldog, akit hivatali vesztegetés elfogadásával és más bűncselekményekkel gyanúsítanak. Az ügyészség egyébként hat év letöltendő börtönt, ötmilliós pénzbüntetést és 6,6 millió forint értékű vagyonelkobzást kért rá, a közügyektől pedig öt évre eltiltanák. Róla készült portrénkat itt tudja elolvasni. Talán nem független mindezektől, hogy idén már nem őt indítja a Fidesz Jász-Nagykun-Szolnok megye 4-es számú választókerületében.

Ó, és ha már a lazacnál tartunk. Pár hete nem pont roston sült lazacot készített gyerekei kérésére Németh Szilárd? De.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!