Várkonyi Andrea könyvét lehet megnyerni a TV2 Mokkájában

2021. december 21. – 10:57

Másolás

Vágólapra másolva

„Ön bánja, hogy nem lesz fehér karácsony?” – tette fel a kérdést a kedd délelőtti Mokkában Pachmann Péter. Ahogyan a 24.hu fogalmaz, az úgynevezett véleménykérdés egy olyan formátum, ami régóta a reggeli műsor része, lényege, hogy amennyiben az a válaszlehetőség kapja a legtöbb voksot, amelyre a néző szavazott, úgy értékes nyereményeket zsebelhet be a hét végén.

Az egyik nyeremény Várkonyi Andrea nemrég megjelent könyve, amely olyan értékes információkat tartalmaz a TV2 igazgatósági tagjáról, mint például az, hogy milyen érzés Mészáros Lőrinc mellkasán aludni, vagy arról, hogy milyen mély a kapcsolata Magyarország leggazdagabb emberével, Mészáros Lőrinccel. Várkonyi Andrea szeptemberben ment feleségül Mészáros Lőrinchez, erről egy terjedelmes interjúban mesélt, többek között arra is kitérve, hogy „nagyon jó érzés, hogy egymásra találtak”. Nem sokkal később, novemberben Várkonyi Andrea beült a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó TV2 igazgatósági tanácsába.

Korábban arról is írtunk, hogy Várkonyi Andrea új kommunikációs cége Mészáros Lőrinc ingatlanjába költözött: Várkonyi Whitedog Media Kft.-jének székhelye épp arra az Andrássy út 105. szám alá került Érdről, ami Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdoshoz és a TV2-tulajdonos Vida Józsefhez köthető.

Fotó: Bődey János/Telex
Fotó: Bődey János/Telex

Az És ezt lehet? – Jogod van jól lenni című könyvet a Telex munkatársa is elolvasta, véleményét ebben a cikkben fejtette ki róla.

Várkonyi Andrea könyve mellett a válaszadók mást is nyerhetnek, így páros belépőt Mága Zoltán újévi koncertjére, családi belépőt Dobó Kata új, El a kezekkel a papámtól! című filmjére és Mága Jennfier karácsonyi albumát.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!