Csoda, ha ezek után az embert milliós vesztegetési pénzekkel emlegetik együtt?

2021. december 12. – 11:54

Csoda, ha ezek után az embert milliós vesztegetési pénzekkel emlegetik együtt?
Illusztráció: Grafitember

Másolás

Vágólapra másolva

Megbotránkoztató, elgondolkodtató, figyelemre méltó, megható, szarkasztikus, vicces, botrányos – hétről hétre számos emlékezetes mondat hangzik el közszereplők szájából, jelenik meg munkatársaink tollából. Ezekből válogatunk minden hétvégén: ez itt a 7per7, a mögöttünk hagyott hét legemlékezetesebb hét idézete a Telexen.

1. Tíz év gürizés, meló éjjel nappal, parlamentbe járkálás, kiállás a párt mellett, közben idegesítő újságírókat kell állandóan lepattintani, éjjelbe nyúlóan olvasgatni és aláírogatni a pegasusos lehallgatási kérelmeket – hát ennyi az élet? Csoda, ha ezek után az embert milliós vesztegetési pénzekkel emlegetik együtt?

2. Tehát igazából az Insta egy olyan kocsmáros, aki azt mondja a részegnek, hogy jó, kiszolgállak, de már csak egy korsóval ihatsz, amit aztán elvesz az utolsó pár kortynál, és újratölti.

3. Megverte munkaadóját, elvette az autóját, ütközött a kenyérszállítóval, azt is elvette, azzal is ütközött, ellopott egy másik teherautót, végre eljutott az anyukájához, de ott elfogták

4. Egy fiatal férfi a párjával jött, és mesélte, hogy azért nem kérték korábban a vakcinát, mert egy ismerőse szerint a Pfizert eredetileg egy számítógépvírus ellen fejlesztették ki, és most embereknek akarják beadni.

5. Aztán persze lehet, hogy az egész szimbolikája az, hogy Mark Zuckerberg PAC-MAN, a felszedni való kis pötyik a Facebook felhasználói, a színes szellemek pedig a Facebookon garázdálkodó szélsőségesek, trollok, pedofilok, felbujtók stb.

6. Jelcin annyira szoros kapcsolatot alakított ki Clintonnal, hogy egy alkalommal azért hívta fel részegen az amerikai elnököt, hogy titkos találkozót kezdeményezzen vele egy tengeralattjárón.

7. És akit ezek után még érdekel, hogy milyen idő lesz, nos:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!