Megverte munkaadóját, elvette az autóját, ütközött a kenyérszállítóval, azt is elvette, azzal is ütközött, ellopott egy másik teherautót, végre eljutott az anyukájához, de ott elfogták

2021. december 10. – 19:31

Másolás

Vágólapra másolva

Súlyosan bántalmazott egy házaspárt az a férfi, aki végül három autót elrabolva, kettőt összetörve jutott el Almáskamarásról száz kilométerre lakó édesanyjához.

„Reggel a főút tele volt az eldobált ruháival, a rendőrök őrizték a bűnjeleket, mondták, hogy ne nyúljunk hozzá. Kisgatyában volt végig, úgy menekült el” – mesélte egy almáskamarási lakó a péntek hajnali ámokfutásról, amely azzal kezdődött, hogy a 21 éves férfi megjelent egy házaspárnál – akiknél információk szerint többször dolgozott napszámosként –, azzal, hogy őt azonnal vigyék haza.

„A pár nem akart eleget tenni a kérésének, mire az erőszakos férfi mindkettőjüket bántalmazta. A megfélemlített nő és férfi ekkor megmondták neki, hogy hol a kocsijuk indítókulcsa, a férfi pedig elhajtott az autóval” – írta a Police.hu.

Helyi, nem megerősített beszámolók szerint a megvert házaspár férfi tagja kórházba is került a szemét ért ütés miatt.

A férfi – aki az eldobált ruhák alapján ekkor is kevéssé volt felöltözve – a szomszédos Nagykamarásig jutott, itt nekiütközött egy biciklitárolónak és egy álló kenyérszállító teherautónak.

A második elrabolt autó, az összetört kenyérszállító – Forrás: Police.hu
A második elrabolt autó, az összetört kenyérszállító – Forrás: Police.hu

„Ezután rátámadt a kenyérszállító sofőrjére, őt is megverte, majd a kenyereskocsival elhajtott, és Kétegyháza határában árokba borult vele” – állt a rendőrségi beszámolóba. A történet azonban a második balesettel sem ért véget: „bement egy tanyára, de amikor az ott lakók mentőt és rendőrt akartak hívni, továbbment, és Kétegyházán beült egy utcán álló kisteherautóba, amiben benne volt a kulcs.”

Ezzel a harmadik autóval már eljutott a Hajdú-Bihar megyei Körösszegapátira. Mivel a rendőrség ekkor már tudta, hogy itt él a férfi édesanyja, a helyi körzeti megbízott megjelent a háznál, ahová hajnali öt órakor megérkezett az ámokfutó. A rendőr feltartóztatta őt, „majd a Biharugra Határrendészeti Kirendeltség határrendészei előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra”. A 21 éves férfit végül jármű önkényes elvétele és testi sértés bűncselekmények miatt őrizetbe vették.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!