Hétköznap átlagos ember vagyok, hétvégén domina

2022. november 6. – 19:30

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Két éven át forgattunk a magyar BDSM-közösségről, hogy megismerjük a fetisisztákat, szadistákat, mazochistákat. Megmutatjuk, hogy néznek ki a magyar BDSM-bulik, hogy hogyan ismeri fel valaki, hogy extrém szexuális vágyai vannak, és hogyan működik ez egy egészséges kapcsolatban. A Telex dokumentumfilmje.

Az ilyen anyagokhoz rengeteg munka és idő kell – csak úgy tudunk ilyen videókat készíteni a mindennapi pörgés mellett, hogy az olvasóink, nézőink támogatnak minket. Ha fontos neked, hogy a hírek mellett nagy, átfogó videókat is nézhess nálunk, kérünk, támogasd a Telexet!

Frissítés: Korábban a Youtube nem engedte publikálni a dokumentumfilmünket a telexes Youtube-csatornán, de végül zöld utat adott a szigorúan 18 éven felülieknek szánt videónak. Így most a saját csatornánkon is meg lehet nézni a videót, amit korábban ezen a felületen keresztül publikáltunk.

Aki kíváncsi a film olyan részleteire, hogy mibe öltöztünk be, amikor elmentünk a BDSM-buliba, vagy hogy hogyan nézett ki az a korbács, ami végül nem került be a filmbe, arról Szilágyi Máté mesél ebben a vele készült videóinterjúban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!