Márki-Zay szavazói: Az eliteken kívülről robbant be, és ez magával ragad

2021. október 11. – 07:04

frissítve

Márki-Zay Péter Budapesten tartotta meg kampánynyitó rendezvényét, ahol a visszalépett Karácsony Gergelyt is nagyon megtapsolták, de felszólalt Szél Bernadett és Hadházy Ákos is. A hódmezővásárhelyi politikus azt ígérte, hogy képviseli majd a baloldali programot is, és reméli, hogy Karácsony Madách téri fellépése meggyőzi a szavazóit, hogy a főpolgármester kiszállása után ne Dobrev Klárára, hanem rá szavazzanak. Hamarosan érkezik a DK miniszterelnök-jelöltjének második fordulós kampányát bemutató videónk is.

A polgármester az erős kijelentéseivel kapcsolatos kritikákra azt mondta, nyugodtan lehet kritizálni, vagy akár hátba is szúrni. A szavazói sem értenek vele mindenben egyet, de nagyon bíznak benne. Karácsony a Telexnek elmondta, milyen szerepet vállal az ellenzéki együttműködésnek, ha Márki-Zay nyeri az előválasztást.

A rendezvényt vasárnap részletesen közvetítettük szövegben és fotóban is.

Ha fontosnak tartja a munkánkat, és szívesen nézne még több ilyen videót, legyen a Telex támogatója!

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!