Rekordnézettséget hoztak szeptemberben a Telex videói

Legfontosabb

2021. október 3. – 07:00

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Szeptemberben közel 3,5 millió megtekintést produkáltak a Telex videói Youtube-on, ami a csatornán elérhető adatok szerint duplája az átlagosnak. Nem volt még ennyire erős hónapunk, úgyhogy röviden megosztjuk a legérdekesebb számokat és adatokat a havi termésről.

22 videós anyaggal összesen 263 percnyi tartalmat publikáltunk, és volt még egy 75 perces élő műsorunk is. Megjelent anyagainkhoz az ország számos pontján jártunk. Forgattunk Lébényben, Mosonmagyaróváron, Pápán, Ózdon, Gyöngyösön, Kötcsén, Érden, Veszprémben, Tornyán, Sén, Komáromban, Győrben, Gödöllőn, Pécsen, Szombathelyen, Pétervásárán, Bátonyterenyén, Rózsaszentmártonon és természetesen Budapesten is.

Kiemelten foglalkoztunk az elmúlt évek egyik legfontosabb belpolitikai eseményével, az ellenzéki előválasztással. Megnéztük közelről az öt miniszterelnök-jelölt kampányát, részletesen bemutattunk három csatatérkörzetet, két Magyarázó is készült a témában. A kivételesen csendesebb kormánypárti politikát is követtük, így a kormányinfók mellett ott voltunk a polgári pikniken és az ellenzék elleni aláírásgyűjtés első pillanataiban is.

De természetesen az élet nemcsak politikából áll! Megmutattuk, milyen az, amikor egy oltásszkeptikus találkozik a vírusszakértővel, tudósítottunk Ferenc pápa budapesti látogatásáról, ott voltunk az első vidéki Pride-on, és Ostváth Zsoltról is forgattunk egy portrét. Ezeken kívül vannak még izgalmas anyagaink a tárban és előkészületben, hogy csak egyet említsünk: Földes András afganisztáni útjáról videó is lesz a Telexen.

A számok azt mutatják, hogy az olvasóink szívesen néznek videókat, aminek nagyon örülünk! Ugyanakkor a videók gyártása az újságkészítés legköltségesebb részét jelentik, ezért ha fontosnak tartjátok a munkánkat, akkor legyetek a Telex rendszeres támogatói!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!