Vágatlan videón Tóth Csaba visszalépése

Legfontosabb

2021. szeptember 27. – 15:08

Másolás

Vágólapra másolva

A zuglói képviselőjelölt rendkívüli sajtótájékoztatót hívott össze hétfő délutánra. Miután a miniszterelnöki vita során Karácsony Gergely bejelentette, hogy nem támogatja őt, és egymás után állt ki mögüle a többi párt is, bejelentette, hogy visszalép a méltatlan támadássorozat miatt az előválasztási versenyből. A sajtótájékoztatóját vágatlanul mutatjuk be.

Tóth Csaba visszalépésének előzményeiről ebben a cikkünkben írtunk részletesen. A Telex több forrásból úgy értesült, Tóth visszalépése mögött nem csupán Karácsony Gergely, az MSZP, a Párbeszéd és az LMP közös miniszterelnök-jelöltjének, majd több, korábban mögötte álló párt támogatásának megvonása áll, hanem az is, hogy az előválasztási részvételi, valamint a lebonyolító pártok által ismert adatok fényében Hadházy Ákos, a Momentum és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt által támogatott jelölt áll nyerésre a Budapest 8. választókerületében, ahol – szintén nem hivatalos – információink szerint

országosan a legmagasabb arányú a részvétel másfél nappal az urnazárás előtt.

A zuglói választási küzdelemmel korábban Magyarázó videóban is foglalkoztunk. Ennek a végén Tóth Csaba még azt mondta, „nem tud úgy alakulni az előválasztás, hogy ő nyerjen. Az előválasztásnak egyetlen egy eredménye tud lenni, hogy én nyerek”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!