A politikai állat, akire még azok sem haragszanak, akiket átejtett

2021. május 22. – 06:51

frissítve

A képernyőn a kritikusai szerint határozatlannak és teszetoszának tűnő főpolgármester úgy lett az ellenzék legnagyobb hatalmú politikusa, hogy pártját rendre 1 százalékra mérik, Orbán szerint pedig még egy szekrényt sem tud összeszerelni. Portrévideó Karácsony Gergelyről, aki szerint Orbán egy gonosz ember, ő pedig próbál nem azzá válni.

A videóban nyilatkozik Schiffer András (ex-LMP), Szél Bernadett (a Momentummal szövetséget kötő független képviselő), Szigetvári Viktor (ex-Együtt), Mesterházy Attila (MSZP), Tóth Bertalan (MSZP), Tordai Bence (Párbeszéd), Szeles András (Párbeszéd, online marketing vezető) és Karácsony Gergely is. Számos olyan kormánypárti politikust is kerestünk, akik dolgoztak már együtt a főpolgármesterrel, de a Fidesztől ezúttal nem kívántak élni a megszólalás lehetőségével.

Ez a videó az olvasóink támogatásából készült. Ha szeretne még több ilyet, kattintson ide, és támogassa a Telexet!

A magyarázó videósorozatunk korábbi részeit itt tudja megnézni.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom