A Lázár Jánossal töltött nap legjobb pillanatai és az interjú erős kijelentései

2021. május 3. – 06:22

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Tehenészetépítés, vetőmagtermesztés, versenylovak és a végtelen magyar vidék. A Telex stábja egy napot töltött Lázár Jánossal Mezőhegyesen és Hódmezővásárhelyen.

Lázár megmutatta a mezőhegyesi stílus- és brandépítést, valamint egy olyan mezőgazdasági víziót, amit aligha lehet nem politikai programként értékelni. A kormánybiztost eközben olyan kérdésekről is faggattuk, mint a kormányzásból történt 2018-as távozása, Orbán Viktorral való személyes viszonya, a fideszesek korrupciógyanús ügyei és egy jövőbeni, esetleges elszámoltatás vagy épp Lázár saját, emlékezetes balhéi.

Az egynapos forgatást fél órába sűrített videóriportunkban nézheti meg, ám ha erre most nem jut idő, készítettünk egy rövid összefoglalót, avagy kedvcsinálót is:

Ha fontosnak tartja a független sajtót kattintson ide, és támogassa a Telexet!

A fenti videó hosszú változatában a fideszes politikus beszél az „akinek nincs semmije, annyit is ér” kijelentéséről, a politika és a hatalom erkölcsre gyakorolt hatásáról, a gyanúba keveredett vagy éppen általa is bűnösnek vélt képviselőtársairól és pártjukban való helyükről. De szó esik a Fidesz médiaszerzési szándékairól és az Origó-ügyről is, továbbá arról, hogyan készül a 2022-es országgyűlési választásra, és készül-e miniszterelnöknek.

Hogy Lázár János hogyan bánik a rábízott nemzeti erőforrásokkal, mi a célja a mezőhegyesi gigaberuházással vagy éppen a Szegedet és Hódmezővásárhelyt összekötő, a 2022-es választási kampány előtt épp csak elkészülő tramtrainnel – kiderül itt a teljes videóból.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!