Hogy néz ki most Ausztria, Orbán egykori víruslaboratóriuma?

Kimentünk Bécsbe, hogy megnézzük, hogyan kezelik a koronavírus-járványt Ausztriában a kitörés után közel egy évvel. Helyi magyarokkal és egészségügyi szakértőkkel beszélgetve jó pár hasonló vonást, de meglepő különbségeket is találtunk.

Hogyha valaki turistaként Bécsbe akarna utazni, ne tegye: ebben a cikkben le is írtuk, hogy miért ne, de összeszedtük azt is, hogy milyen más feltételekkel lehet kijutni Ausztriába.

Ha tetszett ez a videó, és szeretnéd segíteni a Telexet, hogy máskor is ilyen anyagok készüljenek, >>> itt lehetsz te is a Telex támogatója! <<<

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass