Orbán újabb győzelme után arról beszélt, most kellett a legnagyobb túlerővel megküzdeniük

2022. április 6. – 13:55

Másolás

Vágólapra másolva

„Hatalmas győzelmet arattunk. Akkora győzelmet arattunk, hogy még a Holdról is látszik, de Brüsszelből egészen biztosan. Jó mulatság, férfimunka volt, jó volt veletek harcolni, mindenkinek köszönöm, amit beletett ebbe a ma esti győzelembe” – mondta Orbán Viktor a választási győzelem után a IX. kerületi Bálna mellett.

„Ez a győzelem azért is marad majd emlékezetes talán életünk végéig, mert most kellett a legnagyobb túlerővel megküzdeni – fogalmazott az ötödszörre megválasztott miniszterelnök. – A baloldal itthon, a nemzetközi baloldal körös-körül, a brüsszeli bürokraták, a Soros-birodalom minden pénze és szervezete, a nemzetközi, fősodratú média és a végén még az ukrán elnök is. Ennyi ellenfelünk egyszerre még sosem volt. De hiába a rengeteg pénz, és hiába a túlerő, ha összefogunk, nem lehet bennünket megállítani.”

Orbán szerint a Fidesz szavazói nem engedték, hogy „a kudarcos múlt visszatérjen” és megvédték „Magyarország függetlenségét és szabadságát, (…) Magyarország békéjét és biztonságát”, a népszavazással pedig megvédték „a gyerekeinket és a családjainkat is”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!