Cseh Katalin: Letaglózó, fájó eredmény született

2022. április 4. – 13:57

Másolás

Vágólapra másolva

Köszönetet mondott mindenkinek, aki az Egységben Magyarországért szövetségre szavazott, és megköszönte az ellenzéki szavazatszámlálók, civilek és aktivisták munkáját is Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője. Egyúttal azt is írta: letaglózóm fájó eredmény született, de „egyetlen fojtogató rezsim sem tart örökké.”

„Ugyanakkor nem spórolhatjuk meg azt a munkát, ami vár ránk a következő napokban, hetekben, hónapokban: mindannyiunknak magunkba kell néznünk. Át kell gondolnunk, mit tehettünk volna még, át kell beszélnünk, mit fogunk tenni most.
Tudtuk, hogy egy olyan rendszerben kell megküzdenünk a Fidesszel, amit ők a saját kényük és kedvük szerint alakítottak az elmúlt tizenkét évben. Hogy a közmédia még véletlenül sem független, hanem a Fidesz kiszolgálója, ahol négy év alatt öt perc jut az ellenzéknek. Hogy egy brutális propagandagépezet támad mindenkit, aki a Fidesz ellenfele. Hogy állami erőforrások százmilliárdjai fölött rendelkeznek Orbánék, miközben az egyetlen céljuk az, hogy minden eszközzel kivérteztessék ellenfeleiket.
De így is felmentünk a pályára és küzdöttünk. Küzdöttünk egy szabad, demokratikus és nyugati Magyarországért – és ez a jövőben is így lesz” – írta Cseh, és azt is, hogy az ellenzék egységes, érdemes ezt megőrizni. Szerinte fontos, hogy elmondják mindenkinek, Magyarország nem egyenlő Orbán Viktorral, és megjegyezte azt is: A népszavazás eredménytelen lett. (Facebook)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!