Oláh Lajos nyugdíjba küldené Orbánt, Hadházy elszámoltatást ígér

2022. április 2. – 18:13

Másolás

Vágólapra másolva

Felvonult a színpadra az Egységben Magyarországért 18 budapesti jelöltje, és egy-egy rövid – a választókerületükre vonatkozó – kérdésre válaszoltak egymás után.

Visszaadná a rakpartokat a gyalogosoknak Csárdi Antal (Budapest 1.), Hajnal Miklós (Budapest 3.) pedig arról beszélt, eltöröljék a kiemelt nemzetgazdasági beruházás fogalmát, és így akadályozzák meg a Normafa beépítését.

„Amit a fideszesek elvettek, azt mi visszaadjuk a budaiaknak” – idézte Márki-Zayt Tordai Bence (Budapest 4.) a budai egészségügyi intézmény építésének leállítása után. Oláh Lajos (Budapest 5.) azt kérte a szavazóktól, küldjék nyugdíjba Orbánt.

„Az a jó hírem, hogy lesz Diákváros, mert holnap győzni fogunk” – jelentette ki Jámbor András (Budapest 6.), és a lakhatási válság felszámolásáról beszélt. Állami bérlakásokat építenek ezerszámra, és energetikai korszerűsítést ígért Hiszékeny Dezső (Budapest 7.).

Felelősségre kell vonni az előző időszak elkövetőit, és nem szabad megengedni a sajátjainkat, hogy lopjanak – mondta az elszámoltatásról Hadházy Ákos (Budapest 8.). Ha kétharmados többséggel nyer az ellenzék, csatlakozni tudunk az Európai Ügyészséghez – tette hozzá.

Hadházy Ákos – Fotó: Huszti István / Telex
Hadházy Ákos – Fotó: Huszti István / Telex

A panelprogramról és a klímavédelemről beszélt Arató Gergely (Budapest 9.), aki szerint Kőbányán és Kispesten az az emberek legnagyobb problémája, hogy elmegy a nyugdíjakuk nagy része a fűtésre, rezsire.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!