Orbán leváltása a mi békemissziónk, a győzelem kapujában állunk – összefoglaltuk a kampányzárót

2022. április 2. – 19:33

Másolás

Vágólapra másolva
  • „Itt állunk a győzelem kapujában” – jelentette ki Márki-Zay Péter a budapesti kampányzárón a Madách téren, és arról is beszélt, hogy ő őszintén hisz a győzelemben. A kutatások szerint fej-fej mellett áll az ellenzéki szövetség a Fidesszel, és akár egy szavazat is eldöntheti vasárnap a választást.
  • „Orbán Viktor hazaáruló. Egyetlen egy tisztességes, becsületes magyar ember sem szavazhat Orbánra” – mondta az ellenzéki miniszterelnök-jelölt, de azt is elmagyarázta, hogy szerinte keresztény ember miért nem szavazhat gyilkosokra, hazugokra és tolvajokra. Orbán nemzeti szégyen lett szerinte, és azt kérte a szavazóitól, hogy gondoskodjanak róla, hogy holnap lemossuk ezt a szégyent a magyar névről.
  • Eljött az ideje, hogy beteljesítsük, amit két és fél éve elkezdtünk, és Magyarország ismét mindannyiunké legyen – mondta Karácsony Gergely. A főpolgármester arról beszélt, Orbán leváltása a mi békemissziónk, és Magyarországon ismét trónfosztásra van szükség. Na nem azért, hogy valaki más üljön a trónra uralkodni, hanem Karácsony azt szeretné, hogy vigyük ki a tróntermet a magyar politika színpadáról egyszer és mindenkorra.
  • A főpolgármester nem bánta meg, hogy visszalépett Márki-Zay javára az előválasztás két fordulója között, mert szerinte a hódmezővásárhelyi polgármester tudja kivezetni az országot abból a morális, gazdasági válságból, amibe Orbán Viktor vitte.
  • A szabadság nem egy lehetőség. Kötelesek vagyunk küzdeni a szabadságunkért – mondta Iványi Gábor lelkész, aki arról beszélt, bármi történjen is, nem adjuk fel, hogy szabadok legyünk, és ha ez megtörtént, küzdenünk kell mások szabadságáért is. „Küzdeni akarunk Ukrajna szabadságáért is” – tette hozzá a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetője.
  • Hajós András a fiatal, első választó, bizonytalanokhoz kívánt szólni, és igyekezett őket rábírni arra, hogy bármilyen jól sikerül is a szombat esti buli, vasárnap menjenek el szavazni. Azt szeretné, hogy most az egyszer ez az éjjel véget érjen, és az after a szavazófülkékben legyen holnap, a legjobb lejövés ugyanis szerinte a szabadság.
  • A kampányzárón színpadra lépett az Egységben Magyarországért 18 fővárosi jelöltje, és elmondták, hogyan fog kormányozni az ellenzék győzelem esetén.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!