Lázár Jánost is meglátogatta Orbán a kampány utolsó hetében

2022. április 1. – 14:46

Másolás

Vágólapra másolva

Orbán Viktor az utolsó napokig meglehetősen visszafogott volt a kampányban: januárban disznót vágott Öttömösön Mihálffy Bélával (Csongrád-Csanád megye 2.), majd lángosozott Menczer Tamással Budakeszin (Pest megye 2.), aztán seregszemlét tartott Sára Botonddal Józsefvárosban (Budapest 6.) és szelfizett a választóival Cegléden (Pest megye 12.), Földi László körzetében. Aztán február végén kitört a háború, és az alapjaiban írta át a kampányt.

„Mi vagyunk az esélyesek, de az esély még sosem váltotta be saját magát. Az esélyt nekünk kell beváltani” – jelentette ki Orbán múlt szombaton Nagykanizsán, Cseresnyés Péter fideszes jelölt kampányát támogatta meg. Minderről azonban csak a Facebook-oldaláról értesülhettünk, ugyanis sem ezt, sem a következő szerepléseit nem hirdették meg, sőt, be sem engedték a sajtót.

Az elmúlt héten sorra járt a billegő körzeteket, Nagykanizsa után még hét további helyszínre jutott el: a hétvégén Szentendrén (Pest megye 3.) és Révfülöpön (Veszprém megye 3.) járt, majd elment Győrbe (Győr-Moson-Sopron megye 1.), Békéscsabára (Békés megye 1.), Makóra (Csongrád-Csanád megye 4.), Egerbe (Heves megye 1.) és Dudarra (Veszprém megye 1.).

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!